A KSC U12-es csapata szombat kora délután Pécsett vendégeskedett, ahol a Rátgéber Akadémiával játszott felkészülési mérkőzést.

“Ugyan az U12 bajnoki év lezárult, de egy korábban megbeszélt edzőmérkőzésre még szívesen kerítettünk időt. A bajnokság nyolcadik fordulójában nem találkozott a két csapat egymással, de a lány csapatok mezőnyében az NKA Pécs U12-es együttese a második helyezést érte el.”

NKA PÉCS LEÁNY – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 54-79 (14-12, 11-25, 12-14, 14-22 – 3-6)
Szekszárd: HENCSIK 26, KOLLÁR 20, CSAPÓ 9, KÓFIÁS 8, Gál 5, Matus 3, Pozsonyi 3, Horváth 2, Tam 2, Hajdu, Keszthelyi, Pusztai, Szabó. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Első ötösünknek nem igazán sikerült az egy-egy elleni védekezés, és a besegítések is rendre elmaradtak. Támadásunk is nagyon egyszemélyesre sikeredett, Hencsik Adrinak nem sikerült helyzetbe hoznia a társait, szinte csak ő dobott mindkét negyedben. A második játékrészben azonban más volt a játék képe: Kollár Lilla vezetésével tizenöt pontos előnyre tettünk szert, Csapó Szofi, Kófiás Jana és Gál Eszter is csatlakozott a pontszerzők táborához. Gratulálok lánykáim! Ellenfelünk egy harcos, gyors és kemény játékot játszó lányokból álló csapat, sokat tanulhattunk és tapasztalhattunk ebből a mérkőzésből. Köszönjük szépen a meghívást és a játékot a NKA Pécs csapatának!”

Stierné Jankovics Mária