Az U14-es KSC a regionális bajnokság második körének negyedik fordulójában a PVSK Nemzeti Akadémia B-csapatát fogadta. Baki Sándorék nagyarányú győzelmet arattak a fiatalabb baranyaiak ellen.

“A regionális bajnokságban a PVSK B-csapata volt az ellenfelünk, akiket szombat délelőtt hazai pályán, a sportcsarnokban fogadtunk. Ponterős játékkal és egészpályás, nagyon kemény védekezéssel nagyarányú győzelmet arattunk a nálunk fiatalabb pécsi csapat ellen.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – PVSK NEMZETI AKADÉMIA/B 143-53 (39-10, 32-12, 46-13, 26-18)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 34/6, ÁGOSTON 21, Léhmann 7, Kófiás 3, Kollár 2. Csere: HENCSIK 18, SZABÓ 18, RÁCZ 14, Gyimesi 8, Vajda 8, Mester 6, Wigand 4. Edző: Baki Sándor.

“Nagyon szépen játszottunk, támadásban kevés eladott labdánk volt, így a védekezésben is könnyebb dolgunk akadt. A kettő szorosan összefügg a mi játékunkban, ma a jobbik verziót vettük elő. A 143 dobott pont magáért beszél, a nevek mellett szereplő számok híven tükrözik, hogy ki milyen aktívan támadta a gyűrűt, mert legtöbbször a betöréseink kosárral zárultak. Sikerült az elkövetkezendő nagyon sok meccsel teli időszaknak jó alaphangot adnunk. Folytatás jövő héten a Nagykanizsa és Kaposvár csapatai ellen. Velük egy hét alatt négy mérkőzést játszunk összesen, úgyhogy igazi NBA-ritmus vár ránk! Gratulálok a csapatoknak, dolgozunk tovább!”

Baki Sándor