A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. Az A-csoportban A KSC U14-es csapata csütörtök délután a PTE-KPVK tornatermében a GYKSE Szekszárd együttesét fogadta, és nagyarányú győzelmet aratott.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD A – ATOMERŐMŰ GYKSE 113-36 (26-9, 35-12, 29-6, 23-9)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 29, CSAPÓ 15, SCHIEFER 6, Horváth 1, Varga. Csere: HENCSIK 22, RÁCZ 21, KÓFIÁS 14, Léhmann 2, Szabó 2, Pál 1, Makovics. Edző: Harsányi Mária.

“Csütörtökön a Nagyok Kupájában újabb mérkőzést játszottunk az Atomerőmű GYKSE-vel. Ellenük ez már a visszavágó volt. Nagyon jó volt, hogy ezzel a mérkőzéssel a szombati serdülő bajnokira tudtunk készülni és gyakorolni a dolgokat. Mindenkinek adtam lehetőséget, és többen éltek is vele. Szép megoldásokat láttam mind támadásban, mind pedig védekezésben a szerény képességű fiúk ellen. A lányok igyekeztek megoldani azokat a feladatokat, amiket kértem tőlük. Egységesen, csapatként nyertünk, magabiztos különbséggel.
Szombaton pedig az utolsó serdülő alapszakasz meccsei következnek Sopronban a Sopron/A és a Nagykanizsa csapatai ellen. Ezt követően már csak két napos tornák lesznek a döntőbe jutásért.”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László