Kedd délután a fővárosban látogatott az U16-os KSC, ahol a BEAC-Újbuda A-csapata várt rá. Harsányi Mária és Kovács Andrea lányai ezúttal nyolc ponttal alulmaradtak a jobban lepattanózó ellenfelükkel szemben. Folytatás vasárnap a Török-Flóris Törekvés SE otthonában.

BEAC-ÚJBUDA KA/A – TARR KSC SZEKSZÁRD 54-46 (21-10, 11-17, 12-4, 10-15)
SZEKSZÁRD: POMSÁR 12, Hencsik 8/3, Nyári 8/6, Csapó 4, Rácz N. Csere: Kófiás 5/3, Schiefer 4, Kollár 3, Szabó 2, Kovács, Ogunson-Bonnyai, Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Kedden Budapesten játszottuk a kadett bajnokság negyedik mérkőzését, ahol BEAC A-csapata volt az ellenfél. Gólszegény találkozón sajnos vereséget szenvedtünk a hazaiaktól. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, a fővárosi csapat pillanatok alatt elhúzott 14-4-re. Nagyon gyengén védekeztünk, és a BEAC agresszív védekezése ellen nehezen kerültünk helyzetbe, így az első negyedet 21-10-re elveszítettük. A második játékrészben jobban védekeztünk, és a hazaiak is többet hibáztak, emiatt a félidőben öt pontra felzárkóztunk (32-27). A harmadik etapban megint nagyon rosszul dobtunk, hibát-hibára halmoztunk, így újra nőtt a különbség (44-31). Az utolsó negyedben kicsit összeszedte magát a csapat, bár Pomsár Annán kívül senki még csak átlagot sem nyújtott, így végül nyolc pontos vereséget szenvedtünk a nagyon agresszív BEAC-tól. Döntő volt, hogy a lepattanó párharcot nagyon elvesztettük (61-38). A hazaiak 28 támadólepattanót szedtek, amiből újra rá dobhattak, emellett huszonnyolc százalékkal dobtunk mezőnyből is. Tovább dolgozunk a hibák kijavításán!
A következő meccsünk vasárnap a Török Flóris-Törekvés SE A-csapata ellen lesz, szintén Budapesten.”

Harsányi Mária